مولدهای تولید پراکنده

مولدهای توليد پراکنده

مولدهای تولید پراکنده مزایای ذیل را در بر خواهند داشت:

۱- هزینه‌های پرداختی بابت انرژی الکتریکی کاهش می یابد و یا آنکه قابلیت فروش انرژی الکتریکی به شبکه ایجاد می‌گردد.

۲- هزینه‌های پرداختی بابت دیماند الکتریکی کاهش یابد.

۳- برق مصرفی تبدیل به برق بدون وقفه و چشمک می‌شود که دیگر قطعی‌های لحظه‌ای به آن آسیبی وارد نمی‌کند.

۴- برق مصرفی هیچگاه قطع نمی‌شود و در نتیجه امکان تولید مداوم وجود خواهد داشت

چرا سرمایه گذاری در مولدهای تولید پراکنده؟

راهنمای مدل مالی سودآوری

نکته مولدهای تولید پراکنده:

می‌توان با ایجاد سیستم‌های بازیافت حرارت (CHP) راندمان حرارتی را افزایش داده و هزینه‌های سوخت مصرفی را کاهش داد.

سناریوهای مالی:

برای فروش انرژی الکتریکی و کسب درآمد، سه سناریوی ذیل وجود دارد که توضیحات آن به شرح ذیل است:

راهنمایی:

شما می توانید با مراجعه به صفحات سناریوها، با ورود اطلاعات خود در خانه های سبز نتیجه محاسبات را در خانه های نارنجی ملاحظه فرمایید.

سناریوی اول:

واحد صنعتی، با استفاده از گاز به نرخ صنعتی، انرژی الکتریکی مورد نیاز خود را تولید نماید، در این حالت هیچ‌ گونه تعاملی با شرکت توانیر برقرار نمی‌گردد و نیاز به اخذ مجوز نیز نمی‌باشد.

صرفه‌جویی به دست آمده برای واحد صنعتی، از محل حذف هزینه‌های انرژی الکتریکی و هزینه‌های دیماند خواهد بود.

ضمن آنکه واحد صنعتی می‌تواند هزینه پرداختی بابت حق انشعاب را برطبق آیین‌نامه‌های وزارت نیرو، از شرکت توزیع، دریافت نماید و از این پس نیز به عنوان مشترک با انشعاب آزاد، انرژی الکتریکی خود را از شبکه با نرخ آزاد دریافت نماید.

در عین حال برق واحد به برق بدون وقفه و حتی بدون چشمک تبدیل می‌شود، ضایعات ناشی از آن و نیز کاهش زمان‌های وقفه در تولید حذف می‌گردد و در عین حال، پشتیبانی برق شبکه نیز برقرار است.

 

سناریوی دوم:

واحد صنعتی، با دریافت مجوز از توانیر، گاز خود را  به قیمت نیروگاهی محاسبه می‌کند، ضمن آنکه در این حالت امکان اتصال به شبکه و فروش مستقیم برق به شرکت مدیریت شبکه وجود خواهد داشت.

درآمد به دست آمده برای واحد صنعتی، از محل درآمد حاصل از فروش انرژی الکتریکی به شبکه و حذف هزینه‌های دیماند خواهد بود. ضمن آنکه واحد صنعتی می‌تواند هزینه پرداختی بابت حق انشعاب را بر طبق آیین‌نامه‌های وزارت نیرو، از شرکت توزیع، دریافت نماید و از این پس نیز به عنوان مشترک با انشعاب آزاد، انرژی الکتریکی خود را از شبکه با نرخ آزاد دریافت نماید.

ضایعات ناشی از آن و نیز کاهش زمان‌های وقفه در تولید حذف می‌گردد و در عین حال،  پشتیبانی برق شبکه نیز برقرار است.

 

سناریوی سوم:

واحد صنعتی، با تبدیل نیروگاه به نیروگاه سیکل ترکیبی و یا بازیافت حرارت تولید شده، راندمان موثر الکتریکی بالاتری به دست می‌آورد که بر مبنای آن، می‌تواند قرارداد تبدیل انرژی با شرکت توانیر منعقد نماید.

در این حالت هزینه‌ی پرداختی بابت گاز صفر شده و انرژی الکتریکی به قیمت تضمینی خریداری می‌شود. درآمد به دست آمده برای واحد صنعتی، از محل درآمد حاصل از فروش انرژی الکتریکی به شبکه و حذف هزینه‌های دیماند خواهد بود.

ضمن آنکه واحد صنعتی می‌تواند هزینه پرداختی بابت حق انشعاب را برطبق آیین‌نامه‌های وزارت نیرو، از شرکت توزیع، دریافت نماید و از این پس نیز در صورت نیاز، به عنوان مشترک با انشعاب آزاد، انرژی الکتریکی خود را از شبکه با نرخ آزاد دریافت نماید.

ضایعات ناشی از آن و نیز کاهش زمان‌های وقفه در تولید حذف می‌گردد و در عین حال،  پشتیبانی برق شبکه نیز برقرار است.

! کپی ممنوع  * استفاده از مطالب این سایت فقط با ذکر نام منبع بلامانع می باشد  * کپی ممنوع  !

انواع دیگ های(بویلرهای) بخار مشهد بویلرانواع دیگهای(بویلرهای)روغن داغ مشهد بویلرانواع دیگ های(بویلرهای) آبگرم(آبداغ)-دیگ فولادی مشهد بویلربخارشوی-کارواش-تجهیزات موتورخانه-روغن حرارتی-هیتر هوای گرمفیلترشنی-مبدل حرارتی-سختی گیر-موگیر و صافی-منبع کوئل دارمقاللات تخصصی بویلر(دیگ بخار)-نرم افزارهای تخصصی-استانداردهای فنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *